Beste klanten, lieve mensen

We hebben het 2 weken geprobeerd: een afhaal/bezorgdienst, 2 weken lang geklust in de zaak en 2 weken lang een hele hoop scenario's door onze hoofden laten spoken en hebben besloten om de deur van Pleinzicht te sluiten. Op dit moment is er te weinig behoefte aan een "afhaalbalie" omdat ons inziens men zich in deze regio strikt aan de maatregelen houdt (vermijd onnodig contact) en daar sluiten wij ons bij aan. We gaan voor uw en onze gezondheid.
Zodra er een afzwakking van de maatregelen komt en/of de temperatuur zomerse waarden bereikt, zullen we de ijsverkoop op het vuistje en de afhaalbalie weer openen. Blijf ons volgen op FB
Maak er allemaal het beste van en blijf gezond!!
Tot ziens,
Priscilla, Conny en Harry HamersWij serveren er een kleine kaart en 20 smaken origineel Italiaans-schepijs en natuurlijk een uitgebreide koffie/thee en drankkaart. De ijsverkoop gaat ook in de winter onbeperkt door. Laat u ook verrassen door onze buffet mogelijkheden.

In onze zaak en op ons terras is het heerlijk ontspannen met een mooi uitzicht op het plein alwaar het in de zomermaanden bruist van de activiteiten. Binnen enkele minuten lopen bevindt u zich op een van de vele wandelroutes in de omgeving.

Voor de kinderen is er om de hoek van het complex een openbare speeltuin.

Pleinzicht bij RTL4 Trips and Travel


Op Zaterdag 10 oktober 2015 was er bij het RTL4 programma Trips and Travel een reportage over onze zaak te zien.
Als de video hieronder niet werkt KLIK DAN HIER